Läkarintyg Direkt Stockholm. Vi har öppet under helger!

Vi vill vara med och utvecklas tillsammans med er!
Det är vår drivkraft i både våra kundsamarbeten och mot våra medarbetare. Den viktigaste ingrediensen i vårt samarbete är engagemang och det försöker vi sprida hos våra kunder. Vi strävar efter att utveckla våra medarbetares kompetens för att de ständigt ska kunna tillföra nya möjligheter hos kunderna. Det är medarbetarnas driv som är motorn i Läkarintyg Direkts utveckling. 
Läkarintyg Direkt i Solna har nu öppet under helger. Vi erbjuder en rad tjänster:
 • Läkarintyg Lastbil Stockholm
  Med jämna mellanrum måste du förnya körkortet, och vid varje sådant tillfälle krävs ett nytt läkarintyg i Stockholm. Ofta har du fått läkarintyget hemskickat från Transportstyrelsen, detta behöver du inte ha med dig eftersom vi fyller i all information digitalt. Förlängning av högre behörighet.
 • Läkarintyg Buss Stockholm
  Ska du börja köra buss? Då är du varmt välkommen till oss på Läkarintygdirekt i Stockhom för ditt digitala läkarintyg i Stockholm. Alla våra läkare är utbildade i trafikmedicin i Stockholm.
 • Läkarintyg Sjöfart Stockholm
  Läkarintyg för sjöfolk i stockholm Enligt internationella regelverk måste alla som arbetar till sjöss ha ett speciellt läkarintyg. När du som är sjöman mönstrar på måste du alltid ha med dig ditt giltiga läkarintyg.
 • Läkarintyg Taxiförare Stockholm
  Om du ska börja köra Taxi kräver Transportstyrelsen ett läkarintyg. Detta för att man som förare har ett stort ansvar för sina medtrafikanter och passagerare. Det består av syntest, en genomgång av din medicinska historia och frågor kring eventuellt missbruk av alkohol eller narkotika.
 • Läkarintyg Tåg Stockholm
  Tunnelbaneförare stockholm Spårvagnsförare stockholm Pendeltågsförare stockholm De som leder eller övervakar spårtrafik stockholm De som bedömer fordon eller spåranläggningar stockholm
 • Läkarintyg Inställd Resa Stockholm
  Har du blivit sjuk och måste ställa in din resa? Boka in en tid hos en av våra läkare så hjälper vi dig med ett läkarintyg så du kan skicka in till researrangör/flygbolag. . Läkarintyget bör innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning.
 • Läkarintyg Utomlands Stockholm
  Då kan du få hjälp med det hos Läkarintyg Direkt. Adoptionsintyg Stockholm Friskintyg Stockholm Giftemål utomlands Stockholm Intyg för visum Stockholm Personförsäkringsintyg Stockholm Utlandsintyg studier/au pair/arbet Stockholm.
 • Läkarintyg Studier Utomlands
  Friskintyg för alla tillfällen Ska du studera utomlands, teckna sjukvårdsförsäkring, gå en körkortkurs, söka visum eller göra något annat där du behöver ett intyg som visar att du är frisk och behörig?
 • Läkarintyg i Stockholm
  Behöver du ett läkarintyg, friskintyg eller ett hälsointyg? Adoption, livförsäkringar och för sjöfolk med flera.
Vi tar emot klienter från hela Storstockholm Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker
.

Läkarintyg Direkt

Hos oss bokar du enkelt en tid för ditt läkarintyg.  Välkommen att boka tid!

Nyhetsflöde

Läkarintyg Direkt - En del av DNZ Doctor AB