fbpx
TAXI

Boka tid för läkarintyg

COVID-19 Antigen

Detta ingår

Du får provsvar inom cirka 15 min på om du har en pågående Covid-19 infektion. Reseintyg signerat av läkare ingår vid negativt provsvar. 

Obs! Om du har symptom ber vi dig att inte komma in på våra kliniker. Kontakta oss istället för bokning och provtagning.

För hembesök kontakta info@lakarintyg.se / 08-7109990

Bokningdetaljer

Laddar…

Tänk på det här

Om ditt testresultat är positivt, vänligen följ råden i länken nedan för att stoppa smittspridningen.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/

Förväxla inte ett antigen med PCR. Det blir allt vanligare att länder kräver PCR-intyg. Antigen används ofta som ett komplement som utförs inom 4 timmar före resa. Undersök noggrant vad som är relevant i ditt fall. 

Testet passar även utmärkt för dig som vill ha ett snabbt svar om pågående infektion. 

*Läkarintyg Direkt ansvarar inte för om ett prov skulle generera ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. I sällsynta fall kan problem av detta slag uppkomma, och om det skulle ske erbjuder vi patienten att ta om testet utan kostnad alternativt att få pengarna tillbaka. Läkarintyg Direkt ansvarar ej för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

Vi ser helst att du inte tar med vänner eller anhöriga till ditt besök på vår klinik. Undantag vid tolkbehov eller assistans.

Ta med följande till besöket

Passnummer och legitimation

Vi tar endast emot Swish och Kort som betalning

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Öppettider

Vi har öppet enligt bokning! Se bokning för respektive station tack.

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Välj Plats:

Arlanda Airport

Stockholm City Stureplan

Solna Centrum

Söderort Älvsjö