fbpx
TAXI

Boka tid för läkarintyg

COVID-19 PCR

Laddar…
Detta ingår

PCR provtagning samt ett intyg för resa vid negativt provsvar. Du får svar inom 3-12 timmar om provtagningen sker i Stockholm, på Arlanda eller Skavsta. I Falun får du svar senast morgonen efter 09:30. Om du är i behov av snabbare svarstid har vi PCR express på Arlanda.  

OBS! För testbokning vid symptom kontakta 08-710 99 90. Hjälp oss att undvika smittspridning och kom inte in på våra kliniker om du känner dig sjuk. 

 

Ta med det här till besöket

Passnummer och legitimation

Vi tar endast emot Swish och Kort som betalning

Tänk på det här

Om ditt testresultat är positivt, vänligen följ råden i länken nedan för att stoppa smittspridningen.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/

Boka gärna så att provtagningen sker minst en dag innan avresa.

Se noggrant över vad som krävs för inresa till det land ni åker till. Vanligt är att PCR provtagningen ska genomföras 72 timmar innan ankomst.

Intyget kommer ofta på kvällen och ibland ganska sent beroende på när provtagningen gjorts. Ni behöver inte oroa er för svarstiden om besöket skett enligt instruktioner. 

*Läkarintyg Direkt ansvarar inte för om ett prov skulle generera ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. I sällsynta fall kan problem av detta slag uppkomma, och om det skulle ske erbjuder vi patienten att ta om testet utan kostnad alternativt att få pengarna tillbaka. Läkarintyg Direkt ansvarar ej för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

Vi ser helst att du inte tar med vänner eller anhöriga till ditt besök på vår klinik. Undantag vid tolkbehov eller assistans.

Om du har symptom boka platsbesök och undvik att komma till våra kliniker p.g.a. smittorisken.

Om positivt?

Om du testar positivt skickar vi ett labbsvar och kontaktar dig via telefon för vidare instruktioner.

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Öppettider

Vi har öppet enligt bokning! Se bokning för respektive station tack.

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Välj Plats:

Arlanda Airport

Stockholm City Stureplan

Solna Centrum

Söderort Älvsjö