fbpx
TAXI

Boka antigen snabbtest för reseintyg

Stockholm City Stureplan

Antigentest med reseintyg 295 kr, svarstid 20 min

Laddar…
Detta ingår:

Antigen-provtagning för Covid-19 i Stockholm City, Elite Plaza. Ett läkarintyg giltigt för resa med QR-kod, vid negativt provsvar.

Hitta oss

+46 8 710 99 90 | info@lakarintyg.se 

Inför besöket

Medtag passnummer och legitimation

Vi tar endast emot Swish och Kort som betalning

Om du har symptom, stanna hemma

Ta inte med vänner och familj in på kliniken i onödan

Citykliniken

Kliniken ligger inne på Elite Plaza Hotel ett stenkast från Stureplan

Välkommen till oss på Läkarintyg Direkt Stockholm City! Hos oss gör du smidigt och säkert Antigen (snabbtest) PCR-test inför din resa.

Vi är inriktade på snabba provsvar till bästa pris och bästa kundbemötande. Kliniken är öppen enligt bokning. 

Vi öppnade den här mottagningen i September 2021. Sedan dess har vi hjälpt ett stort antal resenärer, med coronatest och reseintyg.

Andra mottagningar?
Vi finns även på andra platser i Stockholm: Arlanda, Solna Centrum, Arenastaden, Älvsjö samt skavsta. Se lakarintyg.se för att boka på någon av dessa platser eller i Uppsala och Falun. 

Behöver du brådskande PCR?
Beställ vårt extra snabba PCR-test på Arlanda, så får du resultatet inom 2 timmar.

TAXI

Så här går det till

Undersök vilket test du behöver
Aktuell information om vilken typ av test som gäller för landet du reser till kan hittas i Utrikesdepartementets app, Resklar: App Store | Google Play
Eller på Sveriges Ambassads webbplats, Sweden Abroad.
Om du fortfarande känner dig osäker hänvisar vi till ditt flygbolag alternativt landets ambassad.

Provtagning
Provtagningen utförs genom ett nasopharynxprov där en odlingspinne (tops) förs in i en av näsgångarna under några sekunder. Under särskilda fall som vid testning på barn används svalget istället för näsan. Vid ett pcr-prov skickas testet till laboratorie för analys medan ett antigentest analyseras direkt på plats med hjälp av en testkassett. Styrkan med ett antigentest är att det snabbt ger svar medan PCR är mer träffsäkert, dock till längre analystid. Läkarintyg Direkt använder endast antigen-testkit som är godkända av EU.

Reseintyget
Så fort vi får ett negativt svar från din  provtagning skickas en 
länk till dig på SMS som hänvisar till det digitala intyget. När du har intyget framför dig kan du välja mellan fem olika språk, samt ladda ned en PDF för utskrift vid behov. Intyget gäller för inresa till de länder som tillåter, förutsatt att du har valt rätt test (antigen eller pcr) samt att provtagningen gjorts inom korrekt tidsram. 

Vi använder företaget Certify Health för digital leverans av intyg.

EU:s Digitala Covidbevis
Läkarintyg Direkt är även anslutet till Ehälsomyndigheten och EU:s digitala covidbevis. Det innebär att du som medborgare i ett EU land har möjlighet att begära ett så kallat “Covid testbevis”, formellt förkortat som EU DCC. Du kan bocka i en ruta i samband med registreringen som sker innan provtagning för att få detta intyg. Vid negativt provsvar skickas då testbeviset till din digitala brevlåda (exempelvis Kivra). Vi rekommenderar att du som ska resa inom EU väljer detta alternativ. 

Om coronatestet visar positivt?
En av våra läkare kommer i så fall att kontakta dig för smittspårning samt instruera dig om hur du bör agera. Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma och isolerar dig i minst 7 dygn, de sista två dygnen ska du känna dig bra och inte ha feber. Se länk till FOHM:s råd här

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031). Vi är en registrerad vårdgivare som står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Öppettider

Vi har öppet enligt bokning! Se bokning för respektive station tack.

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Välj Plats:

Arlanda Airport

Stockholm City Stureplan

Solna Centrum

Söderort Älvsjö