fbpx
TAXI

Book an appointment

Invaliditetsintyg

Kontakta oss för pris och tidsbokning: info@lakarintyg.se      08-710 99 90

For your concideration

 

Invaliditetsintyg

Har du råkat ut för en skada och begärt ersättning från din privata försäkring? – Då krävs i regel ett s.k. invaliditetsintyg som påvisar skadan och avgör ersättningsnivån.

 

Viktigt inför besöket: Ta med dig brevet från försäkringsbolaget som innehåller skadenummer samt namn på din handläggare. Likaså behöver vi alla journalkopior som berör skadan för att kunna göra en korrekt bedömning.

 

Det är försäkringsbolaget som betalar för läkarbesöket. När du är klar hos oss så fakturerar vi ditt försäkringsbolag, så du inte behöver ligga ute med några pengar.

 

Det finns många olika typer av privata försäkringar som berör personskador, bl.a. livförsäkringar, olycksfallsförsäkringar samt hem-och reseförsäkringar.

 

Exempel på privata försäkringsbolag som utfärdar dessa är Folksam, Trygg-Hansa, IF, ICA, Länsförsäkringar, Skandia, Gjensidige, Villaägarna, Dina Försäkringar.

 

Vi tar emot klienter från hela Storstockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Bring this to your appointment

Legitimation

Brev från försäkringsbolag & journal

Payment alternatives: Card (visa/mastercard) or Swish

Testing

I besöket ingår alltid undersökning av

blodtryck

,

hjärta

och

lungor

.
Vid behov kompletterar vi även med relevanta

blodprover

och

urinprover

. De laboratorier vi samarbetar med har provstationer över hela Stockholm. Det gör att du kan gå till den som passar dig bäst! De flesta har drop-in tider där prov kan lämnas när det passar!

Bedömning

Vid

kroniska sjukdomar

som exempelvis

diabetes

, kan vi behöva hämta information från din behandlande läkare. Detta sker oftast samma dag via telefon så länge du gett ditt medgivande.

Tänk efter om du har ett medicinskt tillstånd som du tror kan vara ett hinder eller påverka ditt intyg. Ta i så fall med dig journalkopior, så kan vi göra en mycket snabbare bedömning och skriva bättre
intyg.

Find us

We look forward to meet you

Solna

Solna Torg 3 (Floor 7)
171 45 Solna

08-505 058 23

LäkarintygDirekt is a part of KUMO Care AB (559273-4031).

Opening hours

Vi har öppet enligt bokning! Se bokning för respektive station tack.

Find us

LäkarintygDirekt is a part of KUMO Care AB (559273-4031).

Välj Plats:

Arlanda Airport

Stockholm City Stureplan

Solna Centrum

Söderort Älvsjö