Antigen test Falun

Coronatest med reseintyg i Falun

Vi utför antigen test med intyg för resa. Hos oss får du bästa pris och service. Snabbt, enkelt och tryggt!

Falun

Läkarintyg Direkt Falun
Myntgatan 33b
791 62 Falun

Öppet enligt bokningskalendern

Mottagningen i Falun

Om oss

Välkommen till oss på Läkarintyg Direkt Falun! Hos oss gör du smidigt och säkert antigen test för resa. Vi är anslutna till Ehälsomyndigheten och EU:s system för digitala covidbevis.

Du får reseintyget inom 30 minuter efter antigen testet.

Vi har funnits på Myntgatan sedan våren 2021 och hjälpt tusentals resenärer att komma iväg mot sina resmål. Vi ser fram emot att träffa dig.

Andra mottagningar?

Läkarintyg Direkt finns också i Stockholm. Vi erbjuder bland annat läkarintyg för högre körkortsbehörighet.

Undersök vilket test du behöver. I Falun utför vi antigen test.

Aktuell information om vilken typ av test som gäller för landet du reser till kan hittas i Utrikesdepartementets app, Resklar: App Store | Google Play
Eller på Sveriges Ambassads webbplats, Sweden Abroad.
Om du fortfarande känner dig osäker hänvisar vi till ditt flygbolag alternativt landets ambassad.

Provtagning

Provtagningen utförs genom ett nasopharynxprov där en odlingspinne (tops) förs in i en av näsgångarna under några sekunder. Under särskilda fall som vid testning på barn används svalget istället för näsan. Vid ett pcr-prov skickas testet till laboratorie för analys medan ett antigentest analyseras direkt på plats med hjälp av en testkassett. Styrkan med ett antigentest är att det snabbt ger svar medan PCR är mer träffsäkert, dock till längre analystid. Läkarintyg Direkt använder endast antigen-testkit som är godkända av EU.

Reseintyget

Så fort vi får ett negativt svar från din  provtagning skickas en länk till dig på SMS som hänvisar till det digitala intyget. När du har intyget framför dig kan du välja mellan fem olika språk, samt ladda ned en PDF för utskrift vid behov. Intyget gäller för inresa till de länder som tillåter, förutsatt att du har valt rätt test (antigen eller pcr) samt att provtagningen gjorts inom korrekt tidsram.

Vi använder företaget Certify Health för digital leverans av intyg.

EU:s Digitala Covidbevis


Läkarintyg Direkt är även anslutet till Ehälsomyndigheten och EU:s digitala covidbevis. Det innebär att du som medborgare i ett EU land har möjlighet att begära ett så kallat “Covid testbevis”, formellt förkortat som EU DCC. Du kan bocka i en ruta i samband med registreringen som sker innan provtagning för att få detta intyg. Vid negativt provsvar skickas då testbeviset till din digitala brevlåda (exempelvis Kivra). Vi rekommenderar att du som ska resa inom EU väljer detta alternativ.

Om coronatestet visar positivt?

Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma och isolerar dig i minst 7 dygn, de sista två dygnen ska du känna dig bra och inte ha feber. Se länk till FOHM:s råd här

 

Inför besöket

  • Medtag passnummer och legitimation
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning
  • Om du har symptom, stanna hemma
  • Ta inte med vänner och familj in på kliniken i onödan

Läkarintyg

Covidtest med intyg för resa

Partners & Kunder

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Hos oss får du snabbt resultat och intyg till bästa pris!