Boka antigentest

Covid-19 antigen

Du får provsvar inom cirka 30 min på om du har en pågående Covid-19 infektion. Vid negativt svar ingår ett intyg för resa. Våra intyg är anslutna till e-hälsomyndigheten.

Läkarintyg CovidbevisLäkarintyg EU

OBS! För testbokning vid symptom kontakta 08-710 99 90. Hjälp oss att undvika smittspridning och kom inte in på våra kliniker om du känner dig sjuk.

Priser för antigentest

Pris

Evenemangsgatan 22, Solna - Läkarintyg Direkt

Antigentest för covid-19 med reseintyg, provsvar inom 30 minuter.

  • Pris

  • 295 kr

Solna torg 3, Solna Centrum - Läkarintyg Direkt

Antigentest för covid-19 med reseintyg, provsvar inom 30 minuter.

  • Pris

  • 295 kr

Myntgatan 33B, Falun - Läkarintyg Direkt

Antigentest för covid-19 med reseintyg, provsvar inom 30 minuter.

  • Pris

  • 595 kr

Inför besöket

  • Medtag passnummer och legitimation.
  • Om du har symptom, stanna hemma.
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning.
  • Ta inte med vänner och familj in på kliniken i onödan.

Undersök vilket test du behöver

Förväxla inte ett Antigen test med PCR-test. Vissa länder kräver ett s.k. PCR-test för inresa, vilket är en mer noggrann och tidskrävande testanalys. Antigen godkänns ofta som ett komplement, särskilt inom EU men undersök noggrant vad som är relevant i ditt fall.

Testet passar även utmärkt för dig som vill ha ett snabbt svar om pågående infektion.

Det är viktigt att du kontrollerar aktuella testvillkor för just det land du reser till som t.ex. inom vilken tidsram testet ska utföras och ifall det ska vara antigen eller PCR.

Aktuell information om vilken typ av test som gäller för landet du reser till kan hittas i Utrikesdepartementets app, Resklar: App Store | Google Play
Eller på Sveriges Ambassads webbplats, Sweden Abroad.
Om du fortfarande känner dig osäker hänvisar vi till ditt flygbolag alternativt landets ambassad.

Om coronatestet visar positivt?

En av våra läkare kommer i sådana fall att kontakta dig för smittspårning och instruera dig i hur du bör agera. Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens råd om hur du ska göra vid positivt resultat.

Se länk till FOHM:s råd här

Reseintyget

Så fort vi får ett negativt svar från din provtagning skickas en länk till dig på SMS som hänvisar till det digitala intyget. När du har intyget framför dig kan du välja mellan fem olika språk och ladda ned en PDF för utskrift vid behov. Kontrollera alltid att dina personuppgifter och passnummer i intyget stämmer direkt när du får resultatet.

Vi använder tjänsten Certify Health för digital leverans av intyg.

EU:s Digitala Covidbevis

Läkarintyg Direkt är även anslutet till E-hälsomyndigheten och EU:s digitala covidbevis. Det innebär att du som är medborgare (inklusive medborgare från Island, Lichtenstein och Norge) och deras familjemedlemmar (som kan vara EU-medborgare eller tredjelandsmedborgare) kan begära ett så kallat ’’Covidtestbevis’’, formellt fökortat EU DCC.

Du kan bocka i en ruta i samband med registreringen som sker innan provtagning för att få detta intyg. Vid negativt provsvar skickas då testbeviset till din digitala brevlåda (exempelvis Kivra). Vi rekommenderar att du som ska resa inom EU väljer detta alternativ.

Kliniken

Välkommen till oss på Läkarintyg Direkt Arenastaden! Hos oss gör du smidigt och säkert Antigen (snabbtest) eller PCR-test inför din resa. Parkering finns utanför kliniken längs vägen och på grusplan snett över vägen. Det finns även 2 timmars gratis parkering i Westfield Mall of Scandinavias garage ett sten kast bort.

Vi är inriktade på snabba provsvar till bästa pris och bästa kundbemötande. Kliniken håller öppet enligt bokning. Närmaste pendeltåg och tvärbana är Solna Station. Gå mot Friends Arena eller Mall of Scandinavia. Vi tar emot för covidprovtagning i Solna Centrum, i Arenastaden, och i Falun.

Boka gärna din tid för att försäkra dig om att vi har öppet!

 

Vi tar emot klienter från hela Sverige och Storstockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

*Läkarintyg Direkt ansvarar inte för om ett prov skulle generera ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. I sällsynta fall kan problem av detta slag uppkomma, och om det skulle ske erbjuder vi patienten att ta om testet utan kostnad alternativt att få pengarna tillbaka. Läkarintyg Direkt ansvarar ej för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

Liknande intyg

Partners & Kunder

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Hos oss får du snabbt resultat och intyg till bästa pris!