Boka PCR Test

COVID-19 PCR STANDARD

PCR provtagning samt ett intyg för resa vid negativt provsvar. Svarstiden är 5-12 h, i Solna Centrum och vid Mall of Scandinavia.

Läkarintyg CovidbevisLäkarintyg EU

OBS! För testbokning vid symptom kontakta 08-710 99 90. Hjälp oss att undvika smittspridning och kom inte in på våra kliniker om du känner dig sjuk.

Priser i Stockholm

Pris

Evenemangsgatan 22, Solna - Läkarintyg Direkt

PCR-provtagning med reseintyg som skickas ut inom 5–12 timmar, samma dag.

  • Pris

  • 895 kr

Solna torg 3, Solna Centrum - Läkarintyg Direkt

PCR-provtagning med reseintyg som skickas ut inom 5–12 timmar, samma dag.

  • Pris

  • 895kr

Extraintyg

Vissa länder som Japan kräver speciella reseintyg utöver det vanliga intyget.

  • Pris

  • 500 kr

Inför besöket

  • Medtag passnummer och legitimation
  • Om du har symptom, stanna hemma
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning
  • Ta inte med vänner och familj in på kliniken i onödan

Undersök vilket test du behöver

Aktuell information om vilken typ av test som gäller för landet du reser till kan hittas i Utrikesdepartementets app, Resklar: App Store | Google Play
Eller på Sveriges Ambassads webbplats, Sweden Abroad.
Om du fortfarande känner dig osäker hänvisar vi till ditt flygbolag alternativt landets ambassad.

Provtagning

Provtagningen utförs genom ett nasopharynxprov där en odlingspinne (tops) förs in i en av näsgångarna under några sekunder. I särskilda fall som vid testning på barn används svalget istället för näsan. Vid ett pcr-prov skickas testet till laboratorium för analys medan ett antigentest analyseras direkt på plats med hjälp av en testkassett. Antigen test ger resultat snabbt men är mindre träffsäkert en PCR-test som tar längre tid att analysera. Läkarintyg Direkt använder endast antigen-testkit som är godkända av EU.

Reseintyget

Så fort vi får ett negativt svar från din  provtagning skickas en länk till dig på SMS som hänvisar till det digitala intyget. När du har intyget framför dig kan du välja mellan fem olika språk och ladda ned en PDF för utskrift vid behov. Det är viktigt att du kontrollerar aktuella testvillkor för just det land du reser till som t.ex. inom vilken tidsram testet ska utföras och ifall det ska vara antigen test eller PCR-test.

Vi använder tjänsten Certify Health för digital leverans av intyg.

EU:s Digitala Covidbevis

Läkarintyg Direkt är även anslutet till E-hälsomyndigheten och EU:s digitala covidbevis. Det innebär att du som är medborgare (inklusive medborgare från Island, Lichtenstein och Norge) och deras familjemedlemmar (som kan vara EU-medborgare eller tredjelandsmedborgare) kan begära ett så kallat ’’Covidtestbevis’’, formellt fökortat EU DCC.

Du kan bocka i en ruta i samband med registreringen som sker innan provtagning för att få detta intyg. Vid negativt provsvar skickas då testbeviset till din digitala brevlåda (exempelvis Kivra). Vi rekommenderar att du som ska resa inom EU väljer detta alternativ.

Om coronatestet visar positivt?

En av våra läkare kommer i så fall att kontakta dig för smittspårning samt instruera dig om hur du bör agera. Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma och isolerar dig i minst 7 dygn, de sista två dygnen ska du känna dig bra och inte ha feber. Se länk till FOHM:s råd här

 

Vi tar emot klienter från hela Sverige och Storstockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

 

*Läkarintyg Direkt ansvarar inte för om ett prov skulle generera ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. I sällsynta fall kan problem av detta slag uppkomma, och om det skulle ske erbjuder vi patienten att ta om testet utan kostnad alternativt att få pengarna tillbaka. Läkarintyg Direkt ansvarar ej för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

Liknande intyg

Partners & Kunder

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Hos oss får du snabbt resultat och intyg till bästa pris!