Läkarintyg solna

Solna Centrum

Provtagning för Covid-19 i Solna Centrum, Solna Torg 3 plan 7. Ett läkarintyg giltigt för resa med QR-kod, vid negativt provsvar.

Solna Centrum

Läkarintyg Direkt Solna C
Solna Torg 3, plan 7
17145 Solna

Vardagar:
08:00 – 19:00

Lördag & Söndag:
08:00 – 19:00

Läkarintyg CovidbevisLäkarintyg EU

Om kliniken i Solna C

Välkommen till oss på Läkarintyg Direkt Solna Centrum! Hos oss gör du smidigt och säkert Antigen (snabbtest) PCR-test inför din resa eller ditt evenemang. Du hittar oss i närheten av Lindex och Taco Bar. Solna torg 3 är en hiss i köpcentret. Vi ligger på plan 7.

Vi är inriktade på snabba provsvar till bästa pris och bästa kundbemötande. Kliniken är öppen enligt bokning.

Kundservice + 46 8 710 99 90 har öppet från 06.30 på morgonen till 21.00 på vardagar, samt till 16.00 på helger.

Vi öppnade vår mottagning här i februari 2019. Sedan dess har vi hjälpt tiotusentals resenärer med coronatest och reseintyg samt att komma i väg mot sina resmål. Läkarintyg Direkt Solna utfärdar även andra intyg som körkortsintyg för lastbil och taxi. Se lakarintyg.se för att komma åt bokning av andra intyg.

Boka tid här på sidan här eller kom på drop-in.

Andra mottagningar?
Vi finns också på Arlanda och intill Mall of Scandinavia. Se lakarintyg.se för att boka på någon av dessa platser!

Behöver du brådskande PCR?
Beställ vårt extra snabba PCR-test, så får du resultatet inom 90 minuter! Endast tillgänglig på kliniken vid Mall of Scandinavia!

Så här går det till

Undersök vilket test du behöver
Aktuell information om vilken typ av test som gäller för landet du reser till kan hittas i Utrikesdepartementets app, Resklar: App Store | Google Play
Eller på Sveriges Ambassads webbplats, Sweden Abroad.
Om du fortfarande känner dig osäker hänvisar vi till ditt flygbolag alternativt landets ambassad.

Provtagning
Våra sköterskor utför nasopharynxprov där en odlingspinne (tops) förs in i en av näsgångarna under några sekunder. Under särskilda fall som vid testning på barn används svalget istället för näsan. Vid ett pcr-prov skickas testet till laboratorie för analys medan ett antigentest analyseras direkt på plats med hjälp av en testkassett. Styrkan med ett antigentest är att det snabbt ger svar medan PCR är mer träffsäkert, dock till längre analystid. Läkarintyg Direkt använder endast antigen-testkit som är godkända av EU.

Reseintyget
När vi får ett negativt svar från din  provtagning skickas en länk till dig på SMS som hänvisar till det digitala intyget. När du har intyget framför dig kan du välja mellan fem olika språk, samt ladda ned en PDF för utskrift vid behov. Intyget gäller för inresa till de länder som tillåter, förutsatt att du har valt rätt test (antigen eller pcr) samt att provtagningen gjorts inom korrekt tidsram.

Vi använder företaget Certify Health för digital leverans av intyg.

EU:s Digitala Covidbevis
Läkarintyg Direkt är även anslutet till Ehälsomyndigheten och EU:s digitala covidbevis. Det innebär att du som medborgare i ett EU land har möjlighet att begära ett så kallat “Covid testbevis”, formellt förkortat som EU DCC. Du kan bocka i en ruta i samband med registreringen som sker innan provtagning för att få detta intyg. Vid negativt provsvar skickas då testbeviset till din digitala brevlåda (exempelvis Kivra). Vi rekommenderar att du som ska resa inom EU väljer detta alternativ.

Om coronatestet visar positivt?
Då kontaktar våra läkare dig för smittspårning samt instruera dig om hur du bör agera. Vi rekommenderar att du följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma och isolerar dig i minst 7 dygn, de sista två dygnen ska du känna dig bra och inte ha feber. Se länk till FOHM:s råd här

Inför besöket

  • Medtag passnummer och legitimation
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning
  • Om du har symptom, stanna hemma
  • Ta inte med vänner och familj in på kliniken i onödan

Läkarintyg

Covidtest med intyg för resa

Partners & Kunder

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Hos oss får du snabbt resultat och intyg till bästa pris!