Villkor för bokning av tjänster hos Läkarintyg Direkt

Vid bokning av någon av våra tjänster ingår du som privatperson eller företag ett avtal direkt med KUMO Care AB, org. nr. 559273-4031.

För att få göra en bokning måste du fyllt 18 år. Om du är under 18 år krävs samtycke från din vårdnadshavare.

Det är ditt eget ansvar som kund att välja det test eller intyg som är relevant för dig. Vi kan inte tillhandahålla uppdaterad information gällande vilka regler som är aktuella för inresa till andra länder.

Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Kvittot skickas till den e-postadress som angivits vid registreringen.

Vid uteblivet besök, eller om en avbokning görs mindre än 12 timmar innan bokad tid, debiteras du en avgift på 500 kr.

Intyget skickas till den digitala brevlåda som är kopplad till den e-postadress du använde när du registrerade dig hos oss. Har du inte en digital brevlåda konfigurerad så erbjuder vi utskrift av intyget på någon av våra mottagningar.

KUMO Care AB ansvarar inte för om ett prov skulle generera ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. Om det skulle ske erbjuder vi dig att ta om testet utan kostnad, alternativt återbetalning av kostnaden. Vi ansvarar ej för eventuella kostnader för kunden till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

KUMO Care AB ansvarar inte för fel som uppstår till följd av brister i tredje parts programvara eller datasystem.

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med General Data Protection Regulations (GDPR). De uppgifter som du lämnar vid bokning och registrering kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av vår bokningstjänst. När du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar du samtycke enligt General Data Protection Regulations (GDPR).

KUMO Care AB, 559273-4031, Roslagsgatan 39A, 113 54 Stockholm, 073-969 28 56, info@lakarintyg.se, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Öppettider

Vi har öppet enligt bokning! Se bokning för respektive station tack.

Här finns vi

LäkarintygDirekt är en del av © KUMO Care AB (559273-4031).

Välj Plats:

Arlanda Airport

Stockholm City Stureplan

Solna Centrum

Söderort Älvsjö