Läkarintyg försäkring

Boka läkarintyg försäkring

Vi utfärdar läkarintyg för livförsäkringar, pensionsförsäkringar och kapitalförsäkring. En hälsokontroll för dig som ska teckna ny försäkring eller byta försäkringsbolag.

Priser i Stockholm

Pris

S:t Göransgatan 126, Stockholm - Läkarintyg Direkt

Läkarundersökning för försäkringstagare.

  • Pris

  • 2495 kr

Inför besöket

  • Medtag legitimation.
  • Ta med en lista på läkemedel du tar regelbundet.
  • Papper från försäkringsbolag. Fyll i dina delar innan om du kan.
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning.
  • Observera att det kan tillkomma kostnader om det krävs kompletterande undersökningar som röntgen, provtagning eller dylikt.

Vad är läkarintyg försäkring?

Om du tecknar eller ska flytta en livförsäkring, kapitalförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande kräver ofta din bank eller försäkringsbolag att du genomgår en läkarundersökning. I underlaget du fått från din försäkringsgivare finns ofta två delar, en del som du ska fylla i och en del som fylls i av undersökande läkare. Utöver en läkarundersökning ingår ofta blod- och urinprover samt EKG. Kraven skiljer sig åt från person till person men framgår av dem papper som ska fyllas i.

När allt är klart skickar Läkarintyg Direkt in papprena åt dig.

Läkarintyg för att teckna, ändra eller flytta försäkring

Riskförsäkring utan sparande kallas för Livförsäkring. Villkoren för rena livförsäkringar är relativt lika mellan försäkringsaktörerna. Det som varierar är premien, som är beroende av valt belopp och ålder. Du väljer själv ett försäkringsbelopp som passar ditt behov. Vid kapitalförsäkring gäller andra skatteregler än för vanligt sparande. I stället för att du betalar skatt på vinsten när du säljer till exempel en fond så betalar du skatt årsvis. Beloppet beräknas på värdet av ditt sparande och de inbetalningar du gjort under året. Bindningstiden på kapitalförsäkringar varierar från en månad upp till 15 år. Vill du ta ut pengar tidigare får du ofta betala en avgift, en så kallad återköpsavgift. När spartiden är slut kan du välja att få utbetalningen som ett engångsbelopp eller som löpande betalningar under en längre tid. Det är vanligt med villkor som innebär att du inte kan få ut hela beloppet i förtid.

Kostnaden för dessa intyg varierar beroende på vad den som utfärdar försäkringen kräver men ligger mellan 2500 kr upp till 10.000 kr. En vanlig kostnad är 3500 kr

Vi tar emot klienter från hela Sverige och Storstockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Liknande intyg

Samarbeten & Leverantörer

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Snabbt, tryggt och enkelt.