Invaliditetsintyg försäkring

Invaliditetsintyg

För dig som råkat ut för en skada och önskar begära ersättning från ditt försäkringsbolag. Vi har lång erfarenhet av dessa ärenden och gör en korrekt bedömning av din skada.

Priser i Stockholm

Pris

S:t Göransgatan 126, Stockholm - Läkarintyg Direkt

Läkarintyg som påvisar skador från 3000 kr - 5000 kr

  • Pris

  • 4 495 kr

Inför besöket

  • Medtag legitimation.
  • Ta med dina brev från försäkringsbolag och journal.
  • Lista över mediciner, om du tar några.
  • Det är i regel försäkringsbolaget som står för intygets kostnad
  • Vi tar endast emot swish och kort som betalning.
  • Observera att det kan tillkomma kostnader om det krävs kompletterande undersökningar som röntgen, provtagning eller dylikt.

Vad är invaliditetsintyg?

Har du råkat ut för en skada och begärt ersättning från din privata försäkring? – Då krävs i regel ett s.k. invaliditetsintyg som påvisar skadan och avgör ersättningsnivån.

Viktigt inför besöket: Ta med dig brevet från försäkringsbolaget som innehåller skadenummer samt namn på din handläggare. Likaså behöver vi alla journalkopior som berör skadan för att kunna göra en korrekt bedömning.

Det är försäkringsbolaget som betalar för läkarbesöket. När du är klar hos oss fakturerar vi ditt försäkringsbolag, så att du inte behöver ligga ute med några pengar.

Det finns många olika typer av privata försäkringar som berör personskador, bl.a. livförsäkringar, olycksfallsförsäkringar samt hem-och reseförsäkringar.

Exempel på privata försäkringsbolag som utfärdar dessa är Folksam, Trygg-Hansa, IF, ICA, Länsförsäkringar, Skandia, Gjensidige, Villaägarna, Dina Försäkringar.

 

Vi tar emot klienter från hela Storstockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

 

Liknande intyg

Partners & Kunder

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Snabbt, tryggt och enkelt.