Medicinska intyg

Om Läkarintyg

Vi finns för att du ska få ett smidigare liv. För dig som håller på med körkort till taxi, buss eller lastbil är detta perfekt!

Varför finns vi?

Utfärdande av vissa typer av läkarintyg är ett lågt prioriterat område inom vården, vilket ofta resulterar i långa väntetider eller att vårdgivaren tvingas neka ärendet. När detta sker ska vi vara det bästa alternativet för dig.

Varför ska du välja Läkarintyg Direkt?

Kompetens
Vi har mångårig läkarkompetens i verksamheten vilket resulterar i trygga bedömningar och rutiner.

Engagemang & Flexibilitet
Vi försöker alltid ordna den bästa lösningen för dig eller ditt företag och ifall vi inte erbjuder den tjänst du söker försöker vi rekommendera bra alternativ.

I vissa fall kan vi skräddarsy en lösning som passar ditt specifika behov, även om tjänsten inte finns med i vårt standardutbud.

Vad gör vi?

Läkarintyg Direkt arbetar främst med hälsoundersökningar och intygsskrivning för körkortsärenden, försäkringar och fritidsaktiviteter. Det är inte helt ovanligt att du nån gång i livet stöter på en situation där du behöver ett intyg från en läkare som utfört en relevant bedömning av din hälsa för ändamålet. Det kan vara att du ska ta lastbils körkort vilket innebär att Transportstyrelsen kräver ett intyg från dig. Eller så kanske du ska studera eller arbeta utomlands, vilket i vissa fall kräver ett intyg. Våra Läkarintyg utfärdas alltid av läkare med svensk legitimation.

Några exempel är:

  • Du som ska söka eller förnya körkort för buss, lastbil eller taxi.
  • Försäkringsfrågor som kräver ett intyg på antingen friskhet eller sjukdom/hinder.
  • Sjömän, alla typer av sjöfart, alltid i enlighet med STCW Manila sedan 2017.
  • Om det intyg du söker inte finns med på hemsidan så vill vi gärna att du kontaktar oss på info@lakarintyg.se, så kontrollerar vi ifall det går att ordna.

Värdegrunder

Vi har kunden och individen i fokus. För oss innebär det att vi alltid ska göra rätt för oss samt vara tillgängliga för frågor och särskilda behov.

Samarbeten & Leverantörer

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Snabbt, tryggt och enkelt.