Nytt år och nya möjligheter!

Nytt år och nya möjligheter!

Julen är över och vi har ett nytt spännande år framför oss. Vi på Läkarintyg Direkt har haft en händelserik tid där Covid-19 PCR provtagning och reseintyg för julens resenärer hamnat i fokus. Vi vill tacka alla de kunder som valt och fortsätter att välja våra tjänster. 

Nyligen introducerade vi ett Covid19-snabbtest som är ett antigentest med provsvar på bara 15 min! Det här alternativet passar exempelvis resenärer som ska åka till länder där PCR-intyget inte krävs (exempelvis Danmark och Tyskland). Det passar även dig som söker ett snabbt och pålitligt svar gällande pågående infektion.Testet ska dock inte förväxlas med ett antikroppstest (blodprov) som påvisar tidigare bekämpad infektion.

Vi kommer under året att fortsätta växa och stärka verksamheten. Vi jobbar ständigt med att förbättra existerande tjänster och pressa priser för att alla våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. Inom kort lanserar vi en ny design på hemsidan för att förenkla för användaren. 

Till sist vill vi stolt introducera vår nya samarbetspartner Dr.Botox som sysslar med botox-behandlingar utförda av legitimerade läkare specialiserade på ämnet. En botoxbehandling kräver kunskap och precision, det handlar om att injicera exakt rätt mängd på rätt plats för att uppnå goda resultat. Kunden behöver framförallt känna sig trygg med att utföraren förstår önskade effekter. Dr.Botox erbjuder allt detta, läkarna som arbetar med bolaget har lång praktisk erfarenhet och är väldigt lyhörda. De erbjuder gratis konsultering för dig som är intresserad online.