Vi lanserar ny hemsida!

Nu är vi stolta över att lansera en ny uppdaterad hemsida som speglar den omfattning av lösningar vi kan erbjuda våra kunder. Våra kunder såväl som företag, verkar inom en mängd branscher. Hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att enkelt och effektivt hitta just den information som eftersöks. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till vår nya webbplats och uppmuntrar er att ta del av innehållet.

Nu ser vi fram emot att gå mot våren med nya förstärkta förutsättningar för att möta våra kunder och deras behov. Vår målsättning är att kunden ska kunna förvänta sig lite mer av Läkarintyg Direkt när det gäller att få ett läkarintyg eller en hälsokontroll. Vi vill bli störst i Sverige inom vår bransch!

Vi kommer under året att fortsätta växa och stärka verksamheten. Vi jobbar ständigt med att förbättra existerande tjänster och pressa priser för att alla våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. Vi har lanserat en helt ny hemsida, detta kommer göra allt mycket enklare för dig. Vi vill effektivisera verksamheten digitalt och sätta kunden i fokus.

 

Med vänliga hälsningar

Läkarintyg Direkt

 

 

Samarbeten & Leverantörer

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Snabbt, tryggt och enkelt.