Läkarintyg Stockholm

Kliniken

Välkommen till oss på Läkarintyg Direkt i Stockholm. Ni hittar både tjänster och information om tillgänglighet genom att klicka på boka tid.

Adress

S:t Göransgatan 126
11245 Stockholm

Mittemot S:t Görans Sjukhus

Vi har öppet enligt bokning

Kliniken på Kungsholmen

Glaven_8,_Kungsholmen,_Stockholm,_mars_2022e

Vi håller till på bottenvåningen i Wonna Tower, direkt till vänster när du kommer in i byggnaden.

Vi utfärdar läkarintyg för trafiken, försäkringsärenden, fritidsaktiviteter och mycket mer.

Kliniken håller öppet enligt bokning. Du bokar enkelt tid här på hemsidan alternativt genom att maila eller ringa. Se kontaktuppgifter.

Inför besöket

Innan besöket är det viktigt att du ser över det som behöver tas med. Vanligtvis innebär detta legitimation och kort för betalning. I vissa fall krävs dock en lista på mediciner, om du tar några, samt tillgång till journal. Du hittar medtagslistan i samband med bokningen. Läs mer här.

Betalning

Betalning sker antingen med Swish eller kort. Du betalar alltid i samband med besöket. Alltså inte under bokningsprocessen.

Vi tar emot klienter från hela Stockholm

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Vissa läkarintygsärenden kan även hanteras online vid behov. För dessa tar vi emot kunder från hela Sverige! Exempelvis gäller det här körkortstillstånd för personer som diagnostiserats med ADHD. Det framgår tydligt i din bokning om det är ett onlinebesök eller ej.

Hos oss får du alltid ett gott bemötande

Slutligen vill vi påpeka att vi värnar om professionalitet och goda bemötanden. Läkarintyg Direkt arbetar endast med legitimerade läkare med många års erfarenhet. Våra kunder ska känna sig sedda och förstådda, i både mer och mindre komplicerade ärenden. Vi gör även det lilla extra för att minska din handläggningstid så mycket som möjligt.

Samarbeten & Leverantörer

Kom igång

Boka tid för intyg idag!

Snabbt, tryggt och enkelt.